DTUs pris for udvikling af undervisning og læring

torsdag 07 jan 16

DTUs direktion har besluttet at indstifte en pris for udvikling af undervisning og læring.

Prisen honorerer en enkelt underviser, eller et team af undervisere, på baggrund af en systematisk og bemærkelsesværdig indsats for at udvikle læring, undervisning og uddannelse på DTU. Prisen uddeles årligt ved et DTU Undervisningsseminar, første gang i efteråret 2016.

Prisen består af et rejselegat på 25.000 kr. til brug for aktiviteter, der kan støtte prisvinderens videre undervisningsudvikling – fx. deltagelse i relevante konferencer, studieophold, eller retreat mhp. at udvikle undervisningsmateriale eller skrive paper/artikel. Desuden overdrages en fysisk pris (skulptur el.lign.) til prisvinderens institut for et år, frem til næste prisuddeling.

Se nærmere om kriterier og nomineringsproces her.

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.
17 NOVEMBER 2017