Innovativ_læring

Innovativ læring - gentænk tavler og flader som formidlingsredskaber

torsdag 28 apr 16
|

Alle DTU's ansatte inviteres til en gratis konference på Københavns Universitet med temaet "Gentænk tavler og flader som formidlingsredskaber".

KU inviterer til innovationskonference om læring og formidling den 31. maj 2016 klokken 14.00-17.00 på Københavns Universitet Amager, Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab
Auditorium 23.0.50.

På dagen vil studerende fra Københavns Universitet præsentere deres fund fra et helt nyt forskningsprojekt. Projektet omhandler professionelles brug af tavler og flader i forbindelse med undervisning, formidling, møder, præsentationer og andre læringsrum.

De studerende vil derudover komme med bud på innovative, kreative og inspirerende løsninger på nogle af de mange lærings- og formidlingsopgaver, I beskæftiger jer med til daglig.

Konferencen arrangeres af CIRCD, Centre for Interaction Research and Communication Design, Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab, Det Humanistiske Fakultet, Københavns Universitet.
 
Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig på http://bit.ly/24cOamc. Deadline for tilmelding er d. 24 maj.
 
Kontakt circd@hum.ku.dk for mere information.  

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.
http://www.learninglab.dtu.dk/Nyheder/Nyhed?id=fb4107b4-a3fa-4479-a262-144b58012351
25 MAJ 2018